Absťák

Abstinenční příznaky se mohou dostavitu jakékoli závislosti, ať je pozitivní, či negativní. Ale napadá mě, čeho je příliš, je vždycky škodlivé.
Než jsem odjela na dovolenou, snažila jsem se naplnit šuplíček s příspěvky do zásoby, ale vnitřní hlas vedl nějaké nesouhlasné projevy, ať nejsem… (a vyjmenoval několik výrazů, které raději nebudu publikovat.)
Dovolená byla krásná Havaj – písek, slunce, moře, skoro čistá hlava a v zavazadlovém prostoru bylo připraveno několik knížek. Na své stránky jsem si ani nezpomněla, neboť lenošilo tělo a mozek se přidal. Tomu říkám jednota duše a těla.
První, ale naštěstí jediná krize nastala den před návratem. V malé cestovní agentuře jsem měnila evropskou měnu za zvířátko v papírech a moje oči sklouzly na stolek s počítačem a na ceník za připojení k internetu. Vnitří hlas už se tetelil, jak si zabloguje, ale tentokrát jsem rázně zasáhla: “Žádné blogování! Jsme na ostrově a zbývající dva dny už vydržíme! Vždyť stane se něco?” Nestalo se vůbec nic.

MSF, ostrov se jmenuje Pašman, najdete ho v Chorvatsku přes záliv od Biogradu na more; kromě moře má i moře písku na plážích.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *