Protimluv?

V rozhovoru pro Magazín,přílohu Práva se Miroslav Donutil vyjadřuje otázce seriálu 3 plus 1. Populární herec říká, že ho hodně udivuje, když se bulváru píše, jak režisér Olmer tvrdí, že já v České televizi o všem rozhoduji, že mě dávají k přečtení všechny scénáře a já si vyberu. Včetně režisérů a kostýmů. Úžasná představa, bohužel úplně nepravdivá.

Po čtyřech otázkách se opět řeč svede na téma seriály a on mimo jiné praví: „Proto jsem tak vděčný za projekt 3 plus 1. To jsou čtyřikrát za rok tři povídky, vlastně dvanáctidílný seriál Svým jménem ho zaštiťuji, tudíž si hlídám, s kým na něm budu spolupracovat.“

MSF, rozumíte tomu?

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: Protimluv?

  1. Aleko napsal:

    No…Já tomu asi rozumím. Pan Donutil nepatří k lidem, které bych chtěl obhajovat, nepatří ani k lidem, které bych rád na obrazovce vídal, ale myslím, že z téhle odpovědi nevyplývá, že by četl všechny scénáře na Kavkách, jen že si vybírá spolupracovníky pro svůj pořad. O tom, jestli to je nebo není patřičné, to ať posoudí odpovědní pracovníci veřejnoprávní televize. Mě to přijde jako projev namyšlenosti.

  2. Gomba napsal:

    Ne.Ještěže tomu rozumí pan Donutil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *