Šroťák

Při pohledu na dnešní fotografie z D1mě napadlo jediné: “Potřebujete sešrotovat váš nový vůz? Použijte dálniční síť D1 za nepříznivého počasí. Úspěch zaručen.”

20

Mým zvykem není se takto vyjadřovat, ale vím, co tomu předcházelo. Včera odpoledne jsme jeli přes Hradec Králové, Svitavy a Blansko do Vyškova.

19

Tak vypadalo přední sklo. Motorek stěrače sotva utáhl, protože se na nich držel po několika kilometrech rozbředlý sníh. Třikrát jsme museli zastavit, abychom je vysvobodili a Tom alespoň něco viděl. Litovala jsem, že cestovní Pannu Marii jsme nechali doma, ale po více než čtyřech hodinách (210 km) jsme dojeli do cíle naší cesty.

Ovšem co se dělo dnes 20.3.2008 na suché silnici a za slunečného počasí mezi Holicemi a Hradcem Králové od půl třetí nechtějte ani vědět.
Poté, co odklonili D1 a řidiče hnali na Moravu po E57 byla situace přesně taková, jakou předpokládám několik let. Protisměr se souvisle ZAPLNIL a vlivem dopravní nehody a několika odstaveným vozidlům se ZASTAVIL. Nebylo kam uhnout, nebylo možno objet, bylo možno držet si nervy na uzdě a modlit se, aby TO nějak dopadlo.
Jak dojeli jiní nevím, ale my jsme dojeli v pořádku.

MSF a opatrujte se, abychom se na těchto stránkách mohli ještě dlouho “vídat”.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *