Váhy

váhy

Rady pro komunikaci s tímto znamením.1. Ačkoli nepatří mezi duální znamení, v životě se projevují dvěma způsoby. Některé Váhy zůstanou celý život rozkolísané. Ať uděláte A, řeknou, že jste to měli udělat podle B. Pokud se poučíte z této výtky a příště jednáte opačným způsobem, bude to opět špatně. Jinými znameními jsou vnímány jako rozhádané a vrtošivé.
Druhou skupinou jsou Váhy, které milují rovnováhu a pro její zachování jsou ochotny udělat cokoli. Počítejte s tím, že nesnášejí extrémy, a tudíž vám nebudou dělat s nadšením sparingpartnery ve vyprahlé poušti nebo v třesknutých mrazech Jižního pólu, dokonce ani v poledním slunci ve Středomoří.
Počítejte s tím, že dupnutím na jejich váhu (viz ukázka),

váhy II

způsobíte silné rozkolísání, které je možno přirovnat k silnějšímu zemětřesení, odhadem 6,7 – 7,5 Richterovy škály, o němž je známo, že ničí majetky a životy. V tomto případě se uchylte mezi futra, přejte si státi se trpaslíkem a čekejte, až se ničivý element uklidní.
2. Jestliže budete chtít v pohodě a bez újmy na zdraví komunikovat s jedinci ve znamení Váhy, pořiďte si chrániče sluchu. Pro zvlášť citlivé osoby doporučuji výkonná hluchátka, jinak postačí speciální špunty do uší, neboť tito lidé jsou velmi hluční. Na dotaz proč řvou, s klidem lenochoda opáčí, že neřvou, jen na hlas mluví.
3. Vhodné je nastudovat speciální dýchací cvičení, především nádech. Jsou až nepatřičně ukecaní. Dokáží vyprávět o maličkostech a o svých zážitcích hodiny, aniž by si všimly, že mluví samy, což vysvětlují vašim pomalým dýcháním nebo mluvou. Své komunikační dovednosti jsou schopni dotáhnout k dokonalosti v etudách s ranním budíkem; než ho natrvalo umlčí, jsou schopny se o vstávání přetahovat déle než půl hodinu.
4. Pakliže pocházíte z rodiny, kde se panovala tichá domácnost mezi rodiči několik dnů ba týdnů, připravte se na to, že takový „manželský luxus“ vám Váhy nikdy nedopřejí. Zkrátka po rozepři následuje krátké uklidnění, schlazení emocí a maximálně za dvě hodiny pokračují v hovoru větou: „Dáš si decku?“
5. Jestliže doopravdy nechcete znát pravdu na své nevyřešené životní otázky, na NIC se jich neptejte, neboť jejich vlastní potřebou je pomáhat lidem. S upřímností sobě vlastní vám připraví celou škálu rad, aby vás z nepříjemností vysekaly jednou pro vždy.
6. Jestli máte vysoce vyvinutý sklon k šetrnosti, vyhněte se tomuto znamení velkým obloukem. Jejich nerozhodnost, zdali si koupit béžový nebo fialový svetr vyústí ve variantu, že si domů přinesou oba.
Ale jakmile se rozhodnou, dodržují striktně pravidla hry s vědomím, že to co řekly nebo slíbily je svaté a za tím si stojí, a proto každé porušování pravidel „hry“ je dovádí k nepříčetnosti.
7. Vzhledem k tomu, že základem jejich života je rovnováha, chtějí být zadobře se všemi lidmi a neumějí říkat NE. Než by daly najevo, že něco nezvládnou, raději padnou, aby je nikdo nemohl obvinit z levoty, lenosti nebo z neschopnosti.
8. Váhy nesnášejí ultimativní příkazy, ale jakmile uplatníte chytrý nápad a dopřejete jim chvilku na rozmyšlenou, vězte, že vám splní vše, co vám na očích uvidí.

MSF

Příspěvek byl publikován v rubrice Skorky a povídky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *