Embargo

Dnes ráno jsem vyhlásila soukroméembargo na všechny výrobky, které jsou vyrobeny pro obchodní řetezce s jejich značkou, neboť za nízkou cenu je dodána též nízká kvalita a buď se “TO” nedá jíst nebo nefunguje.

Příklady:
1. prášek do myčky. Ještě v záruční době jsem ji podezírala, že se stala zmetkem, který nádobí pokryje usazeninou, která skoro nejde umýt. Na radu paní drogistky jsem koupila značkový prášek; umyté nádobí zářilo a já jsem nemusela volat opraváře.

2. Ovocné čaje – byla přidána nějaká bylina, která mi dokonce páchla. Abych měla pořádný čaj, musím spotřebovat až 3 pytlíky na 0,7 litru vody.

3. Tatarská omáčka – odporný tovar bez chuti, v němž jsem našla nějakou gumu, ale jakou nevím, protože etiketu vymysleli vtipně – je z folie, kterou musíte odstranit, abyste skleničku otevřeli a pak nevíte, co vlastně jíte.

4. Textilní věci v nich nekupuju, protože silně připomínají zásoby všudypřítomných vietnamských obchodníků.

5. Pobavilo mě tvrzení jistého generální ředitele, který v tisku pravil, že znají potřeby svých zákazníku. Z toho mi vyplývá, že nás považují za úplné idioty, kteří koupí všechen laciný šmejd.

MSF

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *